A. Teulings Schilderwerk
Technisch en esthetisch een mooi eindresultaat

A. Teulings Schilderwerken levert schilderwerk voor vele uiteenlopende projecten. Van industrieel schilderwerk en onderhoud tot constructie, utiliteit en woningbouw. 

Schilderwerk is en blijft onze basis. Of het nu gaat om hout, staal, kunststof of een minerale ondergrond. We zijn op de hoogte van de laatste technieken om deze ondergronden, ieder op hun specifieke manier, te behandelen.

Naast de ondergrond passen we ook de coating op maat aan. Hierbij letten we goed op het gebruik en de omstandigheden van het product of gebouw.

Het oog wil natuurlijk ook wat, al moet de technische kwaliteit uitstekend zijn. Het geven van kleuradvies is daarbij belangrijk. Kleuren kunnen een gebouw compleet opfrissen, een andere uitstraling geven en voor een herkenbaar gezicht zorgen. 
Maatwerk staat voorop bij A. Teulings Schilderwerken. Of het nu gaat om een houten, stalen, minerale of kunststof ondergrond: op al deze verschillende ondergronden kan A. Teulings Schilderwerken een mooie laag verf aanbrengen. Met oog voor esthetisch detail wordt de juiste verf Ún coating uitgezocht. 

Keuzevrijheid
"Vroeger hadden bewoners niet veel te kiezen: kozijnen en deuren werden roomwit of Oudhollands groen geschilderd. Gelukkig hebben ze nu heel wat meer keuzevrijheid. Roze of paars, gifgroen of oranje: het kan allemaal. Ik heb al heel wat kleurtjes op de deuren gestreken", zegt schilder Arman Teulings. 

Niet alleen het oog wil wat. Ook de technische afwerking van een schilderklus moet in orde zijn.